Winkelmand

Badmintonavond voor vluchtelingen geslaagd!

Vluchtelingen 3

Op 15 januari jl. heeft BC Iduna voor 19 vluchtelingen van de opvang aan de Amerikalaan een badmintonavond georganiseerd. Bakken met (sport)kleding, smakelijke hapjes en enthousiaste leden en gasten; meer dan voldoende ‘ingrediënten’ voor een ontspannen en sportieve avond!

De avond is van start gegaan met het ophalen van de sportievelingen bij de Amerikalaan, zeven leden hadden zich opgegeven om als taxi te fungeren. Bij aankomst in de sporthal te Zuilen werd iedereen ontvangen en in de gelegenheid gesteld om sportkleding uit te kiezen. Dankzij de inbreng van alle leden bleek er voor iedereen iets passends en ook voldoende warme kleding om na afloop nog mee te nemen. Met de koude dagen in het vooruitzicht hard nodig!

Na een pittige warming up en training, gegeven door Trainer Erik Helleman, hebben onze gasten vrij kunnen spelen en gekletst met de aanwezige leden. Aansluitend was er nog tijd voor het kijken naar een pittig potje tussen Bernard, Willem, Ronald en Annemiek onder luid gejoel en applaus van alle gasten.

Dankzij de kookkunsten van een aantal leden (en de inspanning op de baan natuurlijk!) bleken de huisgemaakte hapjes, soep en zoete lekkernijen bij iedereen in de smaak te vallen. Uiteraard ging dit gepaard met een drankje, gesponsord door Iduna en eigenaar van de kantine, Ruud. Verschillende mensen zijn nog met elkaar op de foto gegaan om vervolgens met een laatste kado, een tas met etenswaar, terug te gaan richting de Amerikalaan.

We kijken terug op een mooie en fijne avond waar beweging en plezier voorop stond!
Hierbij willen we Iduna en alle externe betrokkenen bedanken voor de bijdragen voorafgaand en tijdens de avond. We raden alle sportverenigingen aan om een dergelijke avond te organiseren!

Elza en Maaike

Vluchtelingen 1Vluchtelingen 4

X