Badmintonavond voor vluchtelingen…Laatste info!

Hoi Idunees!

Aanstaande vrijdag is het zover, de badmintonavond voor vluchtelingen. We hebben er zin in!

Met gepaste trots kunnen we je in ieder geval melden dat er voldoende sportkleding is aangeleverd. Marjon heeft alles uitgezocht en gesorteerd, een mooie opbrengst tot nu toe. Enorm bedankt!
Helaas komen we wel aardig wat sportschoenen te kort. Met name de kleine maten (zowel voor mannen als vrouwen) maar ook de grotere maten kunnen we goed gebruiken. Morgenavond is er weer een inlevermoment in de hal dus we hopen nog een aantal paren op de tafel terug te zullen vinden!

Irma is druk met de voedselpakketten dus mocht je nog wat houdbaars/lekkers in je kast hebben liggen aan eten/drinken; neem het vooral mee maandag! Een bijdrage in het spaarvarkentje zodat er verse producten gekocht kunnen worden is natuurlijk ook zeer waardevol.

Tot slot is het nog handig om te weten dat er 15 januari niet vrijgespeeld kan worden. Uiteraard ben je wel van harte welkom om de sfeer te proeven of een drankje te doen na afloop van de avond.
Heb je je aangemeld om op de avond zelf iets te betekenen zoals halen/brengen of het vergezellen van een van de vluchtelingen? Je ontvangt deze week van ons een mail met verdere info!

Sportieve groet,
Heddeke, Marjon, Irma, Elza en Maaike

X