Even voorstellen…

Samen organiseren wij de bonds- en districtscompetitie, trainingen voor competitiespelers en recreanten, recreantencompetitie, voorjaarscompetitie en (gezelligheids)toernooien bij Iduna. De voorbereidingen voor een nieuw seizoen starten altijd al vroeg met het aanvragen van teams bij de Bond en het maken van de omstreden teamindeling waarmee we zoveel mogelijk spelers blij proberen te maken. Gelukkig lukt dat in de meeste gevallen! We delen de trainingsgroepen in en we zorgen er door het hele jaar heen voor dat iedereen zich naar wens kan inschrijven voor aanvullende trainingen.

Voor vragen kun je ons een mailtje sturen.


Onze focus ligt op het bereiken van een goed georganiseerd, gezellig en uitdagend badmintonseizoen voor iedereen!

Martje Wedman

Voorzitter TC

Karin Vander Heyden

Recreantencompetitie

Maarten Teepen

Maarten Teepen

Trainingen recreanten & Recreantencompetitie

Lon Boonekamp

Lon Boonekamp

Competitie (CCP)

Ewout Langenbarg

Ewout Langenbarg

Trainingen competitie

Tanja Mol

Tanja Mol

Voorjaarscompetitie

Karin Vander Heyden

Recreantencompetitie

Martje Wedman

Voorzitter TC

Ewout Langenbarg

Trainingen competitie

Maarten Teepen

Trainingen recreanten & Recreantencompetitie

Gelukkig krijgt de TC hulp

Trainingsweekend

Het Trainingsweekend wordt ieder jaar door twee Idunezen georganiseerd. Het trainingsweekend van 2014 wordt georganiseerd door Sander van der Ham en Margriet Ackermann.

Scheidsrechter

Omdat Iduna op landelijk niveau speelt, zijn wij verplicht een scheidsrechter aan te leveren aan de bond voor het leiden van o.a. eredivisiewedstrijden. Maaike Angevaren vervult deze rol voor Iduna.

Iduna Open

Het succesvolle toernooi Iduna Open werd de afgelopen jaren georganiseerd door Marjon Smits en Rens Zwanenburg. Dit jaar zullen zij dit, ter voorbereiding op het Iduna Open in 2014, overdragen aan een nieuwe commissie bestaande uit Henna Zulfiqar, Lon Boonekamp en Lotte van Slooten.

Utregs Toernooi Lustrum

In 2014 zal er een speciale editie van het Utregs Toernooi georganiseerd worden. Vanuit Iduna zullen Elmar Follong en Elza de Stigter helpen met de organisatie.

Carlton Cup

Jaarlijks organiseert Badminton Nederland het bekertoernooi; de Carlton Cup. De interne organisatie van dit toernooi wordt gedaan door Bernard Smits.