Coronavirus (COVID-19) en bc iduna

Het laatste nieuws vanuit de club

Update 25-5-2020

Jullie hebben het vast al vernomen: de maatregelen in verband met COVID-19 zijn verlengd: tot september zullen we niet kunnen spelen in de hal.

Zodra er meer nieuws is, laten we weten wanneer en op welke manier de ALV dit seizoen zal plaatsvinden. Zomeractiviteiten (buiten) worden georganiseerd, ook hierover houden we jullie op de hoogte.

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws. Mocht je toch nog vragen hebben neem contact op met het bestuur.

Dank voor jullie begrip.

Meer informatie vind je op onze COVID-19 (corona) pagina en op de website van het RIVM de Rijksoverheid en het NOC*NSF.

Update 25-4-2020

De maatregelen in verband met COVID-19 zijn verlengd, in ieder geval tot 20 mei.

Dat betekent helaas dat ook in mei (tot de 20ste) alle speelavonden komen te vervallen, er geen trainingen zullen worden gegeven en er geen voorjaarscompetitie zal worden gespeeld.

Zodra er meer nieuws is, laten we weten wanneer en op welke manier de ALV dit seizoen zal plaatsvinden, en nog belangrijker: of we dit seizoen op de baan kunnen afsluiten.

Dank voor jullie begrip, en blijf fit!

Update 1-4-2020

De maatregelen in verband met COVID-19 zijn verlengd, in ieder geval tot en met 28 april.

Dat betekent helaas dat ook in april (tot en met de 28ste) alle speelavonden komen te vervallen, er geen trainingen zullen worden gegeven en er geen voorjaarscompetitie zal worden gespeeld.

Zodra er meer nieuws is, laten we weten wanneer en op welke manier de ALV dit seizoen zal plaatsvinden, en nog belangrijker: of we dit seizoen op de baan kunnen afsluiten.

Dank voor jullie begrip, en blijf fit!

Update 25-3-2020

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom bijeenkomsten is besloten om de Iduna Open af te gelasten.

Het is momenteel nog onduidelijk of de sporthallen na 6 april weer open kunnen en of sporten in groepsverband daarna weer is toegestaan. Hier wordt op dinsdag 31 maart een besluit over genomen, en dan zullen we jullie laten weten wat dat voor Iduna betekent.

In de tussentijd bekijkt het bestuur de optie tot verlenging van het seizoen, zodat we, als de maatregelen dan niet meer van kracht zijn, dit seizoen toch nog veel op de baan kunnen staan.

Dank voor jullie begrip, en blijf fit!

PS Ook voor de Heksenketel zijn dit moeilijke tijden. Wil je ze helpen? Koop dan hier een waardebon!

Update 13-3-2020

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is besloten alle verdere activiteiten van BC Iduna in maart af te gelasten. Dat betekent dat alle speelavonden in maart komen te vervallen, er geen trainingen zullen worden gegeven en er geen voorjaarscompetitie zal worden gespeeld.

Hiermee wordt gehoor gegeven aan het advies van onder meer Badminton Nederland en NOC*NSF, waarin wordt aangedrongen op afgelasting van alle clubactiviteiten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Als de situatie en regels vanuit de betrokken overheidsinstanties zo blijven, dan zal er op woensdag 8 april weer worden gebadmintond. We pakken de draad dus weer op zodra daarvoor groen licht wordt gegeven, informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws of mocht je toch nog vragen hebben neem contact op met het bestuur.

Dank voor jullie begrip.

Ik heb toch nog een vraag

Meer informatie vind je op de website van het RIVM, de Rijksoverheid, het NOC*NSF en Badminton Nederland