Felbegeerde banen eindelijk beschikbaar bij iduna

By 15/12/2017 januari 31st, 2018 Activiteiten

Nee natuurlijk hebben we het niet over baan 5, 8 of 10, maar over een paar snoepbaantjes die door de slimme vrijwilliger opgepakt kunnen worden. Het gebeurd maar zelden dat de leukste posities voor het grijpen liggen dus pak die kans.

Een greep uit ons fantastische aanbod.
Als Contactpersoon Utregs toernooi ben jij onze link met organisator Han van der Vliet. Ben je de meest relaxte toernooihulp van het jaar? Heb je de smaak van toernooien te pakken en wil je de regie eens zelf in handen nemen. Meld je dan direct aan voor de leuke-toernooien commissie. Je bent dan direct hoofd gezelligheid op de baan. Is doordeweeks toernooitjes doen niks voor jou dan hebben we ook plek voor organisatoren van het traditionele feest ehm trainingsweekend. Ben je echt alleen maar actief te krijgen in de zomer? Mooi dan zoeken we jou als organisator van het zomerbadminton.

Voor de leden die graag op de centjes letten hebben we twee unieke mogelijkheden. Lid worden van de kascommissie of dat gratis lidmaatschap oppikken door scheidsrechter te worden.

Je ziet het er is werkelijk geen enkele reden te bedenken om je niet in te zetten voor iduna. Of het nou stilletjes achter de schermen is of vol in de spotlights.

Al onze prachtkansen kun je overzichtelijk terugvinden op onze vacaturepagina.

Jaa waar kan ik me aanmelden
X