Iduna 1 debuteert in de 1ste divisie met een top-3 notering

Iduna heeft haar eerste seizoen in de eerste divisie succesvol afgesloten met een derde plek. Alleen BV Almere en TFS Barendrecht wisten meer punten te bemachtigen. Het resultaat, dat boven de verwachtingen lag, was mede te danken aan de buitengewone prestatie van de debutanten Rehmat Zulfiqar en Annemiek Rijk; beiden wisten maarliefst bijna 60% van hun partijen te winnen.

Kopvrouw Yolanda van Dijk viel helaas halverwege het seizoen geblesseerd uit. Gelukkig was er support van de dames uit de andere teams: Henna Zulfiqar (vorig jaar nog speelster van team 1) en Irma Bakhuizen wisten een helpende hand te bieden. Helaas moest Marjon Smits het ontgelden toen ze bijna een single-overwinning wist te pakken; ze liep een zware knieblessure op. We wensen haar alle sterkte toe voor het herstel! Onze inmiddels vaste invaller Magda Szyca heeft ook nog flink wat punten binnen gesprokkeld. Het beviel Magda zo goed in team 1 dat ze heeft toegezegd volgend jaar het team als vaste kracht te komen versterken.

Voor volgend jaar is team 1 ook druk bezig om versterking bij de heren te zoeken, aangezien we helaas Wouter de Wildt & Remco Kuilman een jaartje moeten missen. Wouter gaat voor zijn werk naar het buitenland en Remco gaat een andere sportieve carrière achterna.

Wij willen graag iedereen nogmaals hartelijk danken voor een geweldig seizoen: allereerst de teamsponsoren (Oskam, SKM Europe, Enigma Administratie & Café Lijn 4) en verder natuurlijk de invallers, de lijners, supporter en iedereen die ons verder heeft ondersteund. Super bedankt voor iedereen zijn inzet en voor het realiseren van een ontzettend mooi competitieseizoen 2015-2016!

12002514_435416269975259_8691712057784246315_o

X