Iduna Open: de organisatie blikt terug.


Op 23 april vond het jaarlijkse Iduna Open toernooi plaats. Allereerst willen wij de sponsoren hartelijk bedanken, zij hebben deze succesvolle editie mede mogelijk gemaakt. De sponsoren van dit jaar:

  • Oskam
  • O.A. Architectuur
  • Administer
  • Haptonomiepraktijk Vreeswijk
  • badmintongear.nl

Daarnaast willen we Odette Timmer ook hartelijk bedanken, zij is de hele dag aanwezig geweest als sportmasseuse namens Odette Massagetherapie.

Nu de dag zelf: Voor ons begon deze erg vroeg. Wij waren rond 07:45 al bezig met het opzetten van de banen, de wedstrijdtafel, de microfoon, de baanbordjes (met sponsoren) en toernooiplanner opstarten. Rond 08:10 kwamen de eerste deelnemers de hal binnen, deze werden netjes opgevangen door Elles. De eerste wedstrijden begonnen vervolgens prima op tijd (rond 08:30), waar Brendan soms nog moeite had met het vloeiend omroepen van de namen. Vanaf de start is alles netjes verlopen vanuit de organisatie, Lisa deed de planning samen met Brenda en Brendan en Elles waren verantwoordelijk voor het oproepen van de deelnemers, de foto’s en de betalingen op de dag zelf. Afgezien van wat afmeldingen en een serieuze blessure ging eigenlijk alles prima. Waarna we ruim op tijd met de finales konden beginnen. Het blijft elk jaar wel weer lastig om tellers te vinden die de finales willen tellen, gelukkig is dit toch goed gekomen. Daarom willen wij de volgende mensen bedanken voor het meehelpen: Stephanie Ladirat, Niels Dam, Daniël Kuster, Laurens Harkema en Liesbeth Harkema. Nogmaals hartstikke bedankt voor het tellen.

Rond 18:15 waren we klaar met de finales. Daarna hebben we met een aantal mensen de overige banen nog opgeruimd en zijn we rond 18:30 begonnen met de prijsuitreiking. Om 18:55 waren we helemaal klaar met het toernooi, goed op tijd en zonder grote problemen.

De winnaars van het toernooi te vinden op: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=EC949A58-5C6A-4B12-9E99-B73DE4CAEAAF.

Al met al kijken wij als organisatie erg tevreden terug op deze editie van Iduna Open. Eigenlijk geen problemen, goed op schema en tevreden spelers. Wij willen alle spelers bedanken voor het meedoen en de sponsoren nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van deze editie. Uiteraard hopen wij iedereen volgend jaar weer terug te zien op ons toernooi. Het Iduna Open toernooi 2018 zal plaatsvinden op zondag 22 april 2018.

Met sportieve groet,

De Iduna Open commissie

Lisa Spaargaren

Brenda van den Broek

Elles van der Veen

Brendan Hoogenberg

X