Winkelmand

Iduna winst tijdens het Open Korf toernooi

Afgelopen zaterdag werd het jaarlijkse Open Korf toernooi georganiseerd. Een 8-tal Idunezen was afgereisd naar Leusden voor een nieuw avontuur.

Mike won samen met Rene Kuil (Badminton Amersfoort Noord) het HD6. In een spannende finale tegenover een jong duo van Bv Houten werd er gewonnen in 3 sets. Mike haalde ook nog de halve finale in het enkelspel 6. Daarin werd verloren van de latere winnaar. Martje en Elza wonnen de DD6. Ook zij moesten in de finale aan de bak en wonnen uiteindelijk na 3 sets.

Elza begon haar ochtend met een lange All-Iduna partij tegen Lon. Eén van de meerdere All-Iduna partijen tijdens het toernooi. Lon haalde uiteindelijk de finale van de DE 4. Tegenover haar stond Nisa. Een herhaling van de finale tijdens het BOOT toernooi begin van dit seizoen. Toen in Groningen, nu iets dichterbij huis. Nisa won opnieuw. Dit maal na 3 sets. Bernard lag bijna uit het toernooi na de eerste ronde. Hij boog een 4-11 achterstand in de 3e set om in winst en won vervolgens het toernooi in de HE4. Het scheelde niet veel of het was een All-Iduna final geworden. Ronald kwam net te kort tijdens zijn halve finale.

X