Inschrijving clubkampioenschappen geopend!

By 18/01/2016 Algemeen, Toernooien

Het is weer tijd voor een van de spannendste, gezelligste en meest uitdagende toernooien van Iduna! De clubkampioenschappen komen er weer aan. Hoogste tijd om je te meten met de rest van de club.

De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op zondag 20 maart. Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de onderdelen enkelspel, dubbelspel en mix. Helaas is het ons niet gelukt om de zaal te reserveren op een zaterdag, en kunnen de clubkampioenschappen dit jaar daarom niet gecombineerd worden met de gebruikelijke festiviteiten achteraf. Wij vinden dit net als jullie erg jammer, en doen er alles aan dit volgend jaar anders te organiseren.

Inschrijven
Omdat we dit jaar, net zoals vorig jaar, een eendaags toernooi organiseren, kan per persoon op maximaal 2 onderdelen worden ingeschreven.

Categorie

Betekenis (In te vullen niveau)

Competitie veer 1
niveau 1 – Divisiespelers

Competitie veer 2
niveau 2 – Hoofdklasse, 1ste klasse, 2e klasse

Competitie plastic
niveau 3 – 3e klasse, 4e klasse

Recreanten
niveau 4 – Recreanten

 

Inschrijven is mogelijk via toernooi.nl
De inschrijving sluit op 18 februari.

Kosten
Kosten voor deelname bedragen € 5,- per onderdeel. De betaling verloopt via automatische incasso vanuit de club. Je ontvangt hier tijdig bericht over.

Meer informatie
Op de website van de clubkampioenschappen staat het reglement.

Toernooicommissie
De toernooicommissie, bestaande uit Steven Velthuijsen, Paul ter Horst en Kirsten Thus, heeft zich inmiddels met groot enthousiasme op de voorbereidingen van het toernooi gestort. We hopen op een groot aantal deelnemers en streven ernaar samen met jullie van de Iduna Clubkampioenschappen 2016 wederom een sportief, succesvol en vooral gezellig toernooi te maken!

Wil je deelnemen of heb je je al opgegeven maar zit je nog met een prangende vraag? Neem dan contact op met de toernooicommissie

Hopelijk tot ziens op 20 maart!

Steven, Paul en Kirsten
Iduna Clubkampioenschappen Commissie 2016
idunack@gmail.com

X