Skip to main content
Toernooien

Allrackets.com Iduna Open 2018

Op zondag 22 april vond het jaarlijkse Iduna Open toernooi plaats in de Galgenwaard.  Mede dankzij een aantal sponsoren was het toernooi een groot succes!

De sponsoren van dit jaar:
* Allrackets.com
* FZ Forza
* Administer
Daarnaast willen wij Odette Timmer  hartelijk bedanken, zij was de heel dag aanwezig als sportmasseuse.

De dag zelf: Voor ons begon het met de netten opzetten, de wedstrijdtafel in orde maken, de baanbordjes en toernooiplanner opstarten. Dit allemaal rond 08:00 ’s ochtends. De eerste deelnemers werden net als vorig jaar weer netjes opgevangen door Elles. Daarnaast werd Michel van Allrackets.com ook netjes opgevangen, zodat deze kon beginnen met het opbouwen van zijn stand. De meeste wedstrijden begonnen prima op tijd (rond 08:30), waardoor we niet meteen met een achterstand begonnen. Brendan had weer even moeite met het goed uitspreken van alle namen, maar later op de dag kreeg hij hulp van Elles en Brenda. Lisa heeft de hele dag gewerkt met de toernooiplanner en heeft het voor elkaar gekregen niet echt uit te lopen gedurende de dag. Brendan en Elles hebben tussen door nog een paar wedstrijden gespeeld en af en toe wat foto’s gemaakt. Er zijn dit jaar gelukkig geen serieuze blessures geweest, wat natuurlijk ook altijd fijn is. Door de strakke planning van Lisa begonnen de finales goed op tijd. Het blijft lastig om tellers te vinden voor de finales, maar dit jaar ging dit best goed. Daarvoor willen wij de volgende mensen bedanken: Laurens Harkema, Eric Beltman, Ewout Langenbarg, Magda Szyca, Erik Helleman, Hans Scherff, Dewi Mongula, Thomas Welcker & Yolanda van Dijk. Nogmaals bedankt voor het tellen.

Rond 18:30 waren alle wedstrijden gespeeld, inclusief de finales. Daarna hebben we met een aantal mensen de banen opgeruimd en konden we rond 18:35 beginnen met de prijsuitreiking. Om 19:00 waren we helemaal klaar met het toernooi, zonder grote problemen.

Ook benieuwd naar de De winnaars van het toernooi?   En de foto’s?  Kijk op de Facebook pagina van BC Iduna

Kortom, kijken wij als organisatie terug op een goed verlopen editie van Iduna Open. We hebben tijdens de dag zelf weinig problemen ervaren en liepen eigenlijk altijd wel op schema. Wij willen nogmaals alle spelers bedanken voor het meedoen aan ons toernooi en de sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi. Uiteraard hopen wij iedereen volgend jaar terug te zien op een nieuwe editie.

Met sportieve groet,

De Allrackets.com Iduna Open comissie
Lisa Spaargaren
Elles van der Veen
Brenda van den Broek
Brendan Hoogenberg