Skip to main content
Bestuur

BC Iduna zoekt trainer! (m/v)

BC Iduna zoekt met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) een trainer (m/v) voor het geven van training op de woensdagavond (20.00 – 22.30 uur). Het gaat om het geven van training aan de lagere competitiespelers (van de 5de t/m 8e divisie) en reserves van dat niveau, in twee groepen van elk 1 uur en een kwartier. Er wordt dus zowel met veer als met plastic gespeeld.

BC Iduna is de grootste badmintonclub van Utrecht en heeft momenteel zo’n 200 leden. Er spelen fanatieke competitiespelers maar ook veel enthousiaste recreanten. We doen komend jaar met 13 teams mee aan de bondscompetitie, met teams actief van de 1e t/m 8e divisie. Onze thuisbasis is Sportcentrum Galgenwaard, naast het stadion van FC Utrecht. Gezelligheid staat bij BC Iduna hoog in het vaandel. Op de baan wordt dit gecombineerd met fanatisme en de wil om te verbeteren.

Wat zoeken wij in een trainer?
– natuurlijk overwicht
– enthousiasme
– flexibiliteit
– goede communicatieve en didactische vaardigheden
– ervaring met trainingsgroepen van gevarieerd niveau
– ervaring met training geven aan competitiespelers is een pré
– goede afstemming met de andere trainers van BC Iduna
– beschikbaar op woensdagavonden in het seizoen van eind augustus t/m half februari
– het hebben van een trainersdiploma is een pré (liefst SLB4 / Trainer Coach 2)

Ben jij onze nieuwe trainer? Stuur dan een motivatiebrief met CV uiterlijk 26 mei naar tc@bciduna.nl. Voor aanvullende vragen kunt u altijd contact opnemen via bovenstaand mailadres.