Skip to main content
Toernooien

Clubkampioenschappen 2019 JA JA!

Jeetje 2020 alweer, hoeveel clubkampioenschappen zijn er alweer voorbijgegaan. Een kampioenschap duurt maar een jaar. Dus potentiele clubkampioen zet hem maar alvast in de agenda! Speciaal voor de zuiderlingen is ook deze weer na carnaval gepland zodat je in de vasten-periode nog wat afleiding hebt waar je wel of niet aan toegeeft.

Een goed moment om ook terug te blikken naar de Clubkampioenschappen van dit jaar. Afgezien van de blessure van Brendan(sterkte!) is het goed verlopen. Ook dit jaar waren de prijzen naast de stoffige en ietwat vervallen bekers een leuk hebbedingetje waar je mee kunt pronken.

Wellicht heb je ze al gezien maar als je ze ziet om de pols van de tegenstander weet dan dat je extra moet opletten.

Het waren 160 wedstrijden met zo’n 80 deelnemers wat net als afgelopen jaar een mooie bezetting. We plannen het altijd zo dat we (jullie) zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Zeker voor een aantal was dit best een uitdaging. Speciale vermelding is hierbij ook Jurjen die doordat hij op het laatst inviel in de ochtend wel een heel druk programma had. Maar hij kon het aan want ’s-avonds op het swingfeest was hij nog lekker actief.

Ook voor een aantal recreanten was het aantal partijen wat je op zo’n dag speelt af en toe wat zwaar maar erg leuke reacties (gaaf, volgend jaar weer). Of dit nou op het feest was of in de zaal wil ik even vanaf weten. Dit jaar was er een mooi aantal recreanten op het toernooi (@) maar dat kan nog zeker meer. Wil je ook eens ervaren hoe een toernooi is en moe maar voldaan swingen onder de beste DJ’s die de club rijk is. Zet dan zeker 7 maart 2020 in je agenda.

De organisatie was dit jaar in handen van Suzanne, Marten, Laurens en ondergetekende. Met name het plannen maar ook de prijzen heeft altijd wat voeten in aarde maar lukt wonderwel iedere keer weer. Maar goed dat we het volgend jaar weer gaan doen. Hulde!
Groetjes Paul