Skip to main content
ActiviteitenFeestcommissie

Clubkampoenschappenfeest, het dak eraf?

Nadat alle prijzen door de organisatie waren uitgereikt nam die luidruchtige kale met bril het woord namens de feestcommissie, trots in het bezit van maar liefs 2 blauwe zweetbandjes. Hoopvol was het publiek op nog meer Iduna awards, echter was er ditmaal maar 1 uit te reiken. Een groot dank je wel naar Anne van Weert, die na 6 jaar de leukste commissie van Iduna heeft verlaten. Strenge richtlijnen werden medegedeeld voor het diner, een overheerlijk buffet waar menig carnivoor zich te goed aan kon doen. Voor de Jesse fans werden er ook borden met eten uit de keuken opgediend. Amper aan de koffie begonnen de leden van de feestcommissie tafels en stoelen aan de kant te schuiven om zo een dansvloer te creëren.

DJ Son Knoppex ging naar zijn plek, met 1 druk op de knop gingen de lichten uit en het feest kon beginnen.

Aangezien het eten nog niet helemaal was weggezakt deden de meeste Idunezen het even rustig aan, maar binnen no time gingen alle voetjes van de vloer. Een hele prestatie gezien de meeste al een hele dag actief rondjes hebben gerend achter een shuttle aan.

Ook dit jaar konden mensen hun favoriete dansplaat (seks met die kale) doorgeven bij de DJ-booth, ook wel genoemd ‘’ideuntjes’’.

DJ Wilmer Vonhox maakte ook onverwachts zijn debuut bij het Iduna clubfeest, waar hem te boeken voor de editie van 2020?

Uiteraard werd er ook een lekker borreltje gedaan en werden er her en der shotjes uitgedeeld. Al is de feestcommissie nog op zoek naar degene die rum shotjes heeft besteld, verzoek om dit volgend jaar weer te doen (wellicht te vervangen door iets wat zoeter).

We willen iedereen bedanken voor een supergezellig clubfeest, ook de basketballers die op het eind mee kwamen feesten (geen idee of ze deze nieuwsbrief ontvangen).

De nieuwe dag was al enige uren aangebroken alvorens de laatste leden de Heksenketel verlieten en hun eigen? bedje opzochten. Wat ons betreft komt er zeker weer een editie in 2020, kan je niet zolang wachten tot een feestje met je badmintonmaatjes? Join de feestcommissie dan op vrijdag 10 mei met bowlen en stappen in ons mooie Utreg. Hou het labelbord in de gaten voor meer details en inschrijven, maar zet vrijdagavond 10 mei alvast in je agenda!

Feestcommissie BC Iduna
Jeroen, Karin, Annemiek, Sander, Kirsty, Janiek, Jasper