Skip to main content

Team 1 mogelijk naar de Eredivisie

Na een afgelaste competitiewedstrijd vorig weekend waren we bij het altijd gezellige einde-competitie etentje. Onze teamgenoot Ellen die voor het eerste jaar bij Iduna speelt, viel meteen in de prijzen met een award.

Waar de andere teams met het etentje de competitie hebben afgesloten en team 4 zelfs kampioen is geworden, heeft team 1 nog drie wedstrijden voor de boeg. De thuiswedstrijd tegen Velo en nou komt het…. de twee mogelijke promotie-/degradatiewedstrijden! Voor het eerst in de geschiedenis heeft Iduna de mogelijkheid om Eredivisie te kunnen spelen. Hier is sprake van als Iduna de promotie-/degradatiewedstrijden wint van één van de onderste teams in de Eredivisie. Deze kans wil het team niet aan zich voorbij laten gaan. Team 1 is daarom druk bezig met een plan om de Eredivisie financieel en organisatorisch mogelijk te maken. Meer informatie volgt snel!

Daarnaast hebben we deze week gelukkig ook veel gezelligheid en gekkigheid beleefd met elkaar. Om een lang verhaal kort te maken: we hebben de week op zondagochtend met elkaar (en lekkere drankjes) afgesloten in de Beurs.