Skip to main content
Competitie

De week van…team 6

Uitwedstrijd op de schaatsbaan in Huizen

Vandaag gingen we de wedstrijd van start met 2 teamgenoten minder. Stephanie geniet van een verdiende wintersport vakantie. Ewout moest zich vanochtend helaas ziek afmelden. Gelukkig was Willem de redder in nood op deze vroege ochtend om de dames bij station Overvecht op te halen. (En gelukkig, zijn auto was net weer door de apk goedgekeurd).

De rollen waren vandaag even omgedraaid, Chantal en Karin mochten van start met de dubbel. In een rustige partij waarin ze konden warm draaien, pakten ze vrij makkelijk de winst. De dubbel van Willem en Steven was zenuwslopend voor de kijkers, maar ook met spektakel tijdens de rallys. De nodige buikschuivers werden door de tegenstander gemaakt. Met een goede comeback in de 3e set ook hier winst.

Willem kon meteen door, en heeft het maximale er weer uit gehaald. Deze partij stond in het teken van de vele ballen via de netrand. Na een spannende driesetter trok Willem helaas aan t kortste eind.

De single van Chantal was een emotionele rollercoaster. Wederom een spannende driesetter, met de beste comeback van dit seizoen! Van 15-9 achter naar 22-20 winst. Ze was duidelijk niet van plan om haar 100% score op te geven tijdens de 1e competitie wedstrijd in 2020.

Steven moest eerst even een setje opwarmen maar kwam toen los. De 2e en 3e set had de tegenstander geen schijn van kans en heeft hij overtuigend gewonnen met tegenpunten onder de 10.

Karin ging als enige in 2 sets door de single. De 1e set was praktisch een kadootje doordat de tegenstander alles uitsloeg. De 2e was bevatte wat meer rallys, maar de tegenstander kon er niet meer uithalen.

Door naar de mixen: Steven en Karin waren nog warmgedraaid van de single. Ondanks goed tegenstand konden ze in 2 sets de winst binnenslepen.

Chantal en Willem hadden alles in de single gegeven, dus de mix was een zware bevalling. Helaas konden ze hier geen 3e set eruit slepen, en ging de winst naar de tegenstander.

Vandaag konden we dus blij afsluiten met een 6-2 winst. Daarmee zijn we goed op weg naar de beste 2e plek in de 5e divisie, want helaas is de nummer 1 in onze poule onhoudbaar.

Groetjes van Team 6