Skip to main content

En wat was het een spannende week! We zullen ons eerst even voorstellen. Team geel bestaat deze competitie uit: Jan Sybren, Berto, Floor, Anne en Franka. Helaas kon Jan Sybren deze week niet bij de wedstrijden zijn. Desondanks hebben we het team paars (met invaller Susan) moeilijk kunnen maken. Veel wedstrijden liepen gelijk op.

Floor en Berto wisten meteen in de eerste wedstrijd Han en Marko te snel af te zijn. Een ander hoogtepunt was de wedstrijd van Berto tegen Marko. Met een knallende 21 – 5 en 21 – 7, sloeg hij Marko van de baan. Anne wist het heel spannend te maken tegen Susan. In een driesetter heeft ze uiteindelijk gewonnen. De mix van Berto en Franka tegen Marko en Nelleke, was ook redelijk snel bepaald. Dit leverde uiteindelijk 4 punten op.

Team paars had echter ook 4 goede wedstrijden. In een spannende driesetter moesten Anne en Franka het afleggen tegen Nelleke en Marije. Floor verweerde zich dapper tegen Han en Franka tegen Nelleke. Helaas mocht dit niet baten. De laatste wedstrijd tussen Anne, Floor, Susan en Han was misschien nog wel het spannendst. Er werd goed samengewerkt en uiteindelijk won team paars een punt. Dit zorgde voor een totale score van 4 tegen 4.  Een mooi gelijkspel waarbij beide teams tevreden naar huis gegaan zijn.