Skip to main content
ActiviteitenAlgemeenBestuur

Geen badminton tot en met zondag 8 november

Het bestuur heeft in verband met de aangescherpte COVID-19 maatregelen besloten om alle activiteiten van BC Iduna af te lasten. Dat houdt voorlopig in dat vrij spelen, trainingen en wedstrijden tot en met zondag 8 november niet doorgaan.

Dit enorm moeilijke besluit hebben we genomen omdat de overblijvende speelmogelijkheden op korte termijn vrijwel onuitvoerbaar zijn en wij tevens van mening zijn dat onze leden een onnodig gezondheidsrisico zouden lopen. Deze verantwoordelijkheid kunnen en willen we op dit moment niet nemen.

Wij begrijpen dat dit geen leuk nieuws is en sporten juist een fijne afleiding is in het huidige Corona tijdperk. Uiteraard blijven we alle ontwikkelingen op de voet volgen. Gesterkt door onze enthousiaste en meedenkende leden hopen we het seizoen snel weer op een veilige manier te kunnen vervolgen. We komen graag in contact met leden die op een of andere wijze kunnen bijdragen aan het heropstarten van badmintonnen in clubverband in de Galgenwaard. Pas zodra er een breed gedragen plan op tafel ligt dat ondersteund wordt door een flinke groep ‘Corona’ vrijwilligers en dat het (gezondheids)risico drastisch verlaagt, zal het bestuur kunnen overwegen om het seizoen weer te hervatten.

Tot die tijd is het bestuur ook altijd bereikbaar via e-mail of WhatsApp.

We willen iedereen op het hart drukken om je te houden aan alle geldende maatregelen zodat we zo snel mogelijk weer een potje kunnen badmintonnen met elkaar.

Blijf fit en hopelijk tot snel!

Bestuur BC Iduna