Skip to main content

Pubquiz 2019 

Afgelopen 10 november stond na een nieuwe competitieronde weer een van de leukste activiteiten (waar alcohol met mate wordt geschonken) op het programma, de grote Iduna pubquiz editie 2019.

Na 2 jaar hebben de gebroeders Velthuijsen de rol als quizmasters overgedragen aan 2 pracht dames uit het mooie Houten: Martje & Nine. Waar men series als Sex and the city ging bingewatchen om meer kans te maken, had men beter het aantal afleveringen bij elkaar op kunnen tellen. Dan was je sneller klaar geweest en had je 1 vraag extra goed.

Met een mooi aantal van 24 deelnemers, wat resulteerde in 6 teams van 4 personen, was het een gezellige avond in de Heksenketel. De teams werden dit jaar volledig random/ anoniem en eerlijk verdeeld. Er bestond nog kleine twijfel betreffende voorkennis bij de huisgenoten in Houten, maar ik (?) kan als getuige dienen dat het bij tenminste 50% niet het geval was. Of het cd’tje van Martin Garrix is bij de verhuizing kwijtgeraakt.

Het Van der Valk concern was ook dit jaar bereid tot het leveren van pennen/ blocnootjes en kleine flesjes wijn.

De hoofdprijs voor de winnaars was een overheerlijke taart. Deze werd direct aangesneden en verdeeld onder alle deelnemers. Waarvoor hulde aan het winnaarsteam (zie foto hieronder)!

Voor de editie van 2020 zijn Willem en Nisa opgestaan om de rol als quizmasters op zich te nemen. Dus hou volgend seizoen onze website, je mail en het afhangbord in de gaten om zo deze activiteit (en andere) niet te missen.

Groetjes
Jeroen

De winnaars
(vlnr: Willem, Simon, Sita en Cas)