Trainingsdag 2020

Na een lange periode van stilzitten is het moment dan eindelijk aangebroken......
Met grote blijdschap kunnen we zeggen dat op zaterdag 29 augustus weer een fantastische trainingsdag wordt georganiseerd!

De trainingsdag is ideaal voor alle Idunezen. Of je nu een Iduna-pensionado bent of juist net nieuw bij de club, je nu wél of geen competitie speelt of misschien iets daartussenin. 29 augustus is voor alle leden en een geweldig moment om je clubgenoten beter te leren kennen. Het programma houden we nog even geheim, maar er wordt in ieder geval gebadmintond en we gaan 's middags nog een nieuwe sport ontdekken. Daarnaast is het in Utrecht (omgeving Tolsteeg/Hoograven) en dus makkelijk per fiets/trein te bereiken.

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen, wat betekent dat we een maximum aantal inschrijvingen hanteren voor het dagprogramma. Wil je het sporten overslaan en je coronakilo's kwijtraken op de dansvloer? Geef je dan alleen op voor het avondprogramma. Let op: ook hier geldt een beperkt aantal inschrijvingen.

We willen natuurlijk allemaal fit het seizoen in én we hebben inmiddels ook wel behoefte aan een beetje sociaal contact, nietwaar? ;-) Wees er dus snel bij en schrijf je in!!

Heb je vragen of twijfel je nog over je inschrijving? Laat het ons weten :)

Tot 29 augustus!
Janiek & Annemiek

Inschrijfformulier

  naam

  e-mail

  mobiele nummer

  Door mij aan te melden ga ik akkoord met de eenmalige automatische incasso.

  Ik meld me aan voor
  Gehele trainingsdagAlleen eten & feest

  Eetvoorkeur
  VleesVegetarisch

  Wat is je favoriete zomerhit?

  Hoeveel coronakilo’s zijn erbij gekomen de afgelopen maanden?

  Wil je 3 dagen spierpijn of ga je voor een kater?
  3 dagen spierpijnkater

  Speciale wensen of goede suggesties voor het programma?