Skip to main content

Vanaf welke leeftijd kan ik lid worden?

Ben je (bijna) 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om bij onze badmintonclub te spelen? We hebben voor iedereen wat wils: recreatief spelen, competitie-teams op allerlei niveaus, training. Je kunt een keer komen kijken en meespelen. Normaal gesproken is er geen wachtlijst. Wel vragen we je tot je 18e jaar om de gegevens van een ouder of verzorger bij je inschrijving.

Wanneer kan ik lid worden?

Je kunt het hele jaar door lid worden bij Iduna. Het maakt niet of het speelseizoen net begonnen is of juist afgelopen. Zolang er plek is kun je direct lid worden. Mocht er een ledenstop zijn dan geven we dat duidelijk aan. In dat geval kunnen we je op de wachtlijst zetten.

Wat is de contributie bij iduna?

De basiscontributie bedraagt €250 per jaar.Dit kan afwijken als je bijvoorbeeld korting krijgt omdat je student bent. Wil je trainen of competitie spelen dan komen er extra kosten bij. Kijk voor de overige kosten bij contributie en mogelijkheden

Hoe betaal ik jaarlijks de basiscontributie?

Iduna werkt met automatische incasso. We zullen voor het incasseren van de contributie gebruik maken van een doorlopende machtiging. Bij de incasso uitvoering zullen de volgende gegevens worden gebruikt:

Naam: Badmintonclub Iduna
Adres: Piazza 37
Postcode: 3995 XL
Woonplaats: Houten
Land: Nederland
Incassant ID: NL52ZZZ301678130000

Kenmerk machtiging : uw lidnummer

Toelichting: Het lidnummer vindt u op uw ledenpas van Badminton Nederland. Deze ontvangt u per e-mail nadat u bent aangemeld. Stel uw lidnummer is 123456, dan is het kenmerk van uw machtiging dit nummer.

Waarom betaal ik bij inschrijving de basiscontributie via iDeal?

Om je inschrijving compleet te maken betaal je de eerste keer de basiscontributie via iDeal. We verrekenen dan gelijk de eenmalige administratiekosten en eventuele korting omdat je later in het seizoen instroomt.

Alle daarop volgende contributie betalingen zullen via automatische incasso gaan.

Eenmalige administratiekosten

Als nieuw lid betaal je naast de basiscontributie eenmalig inschrijfgeld van € 15.

Ik wil geen automatische incasso

Indien automatische incasso niet mogelijk of gewenst is, dan geldt een toeslag van € 5 per seizoen.

Ik ben student kan ik korting krijgen?

Bij inzending van een kopie van de studentenkaart / bewijs van inschrijving met actueel collegejaar krijg je 25% studentenkorting.

Upload een kopie bij het invullen van het inschrijfformulier.

Kies bij de betaling in de webshop voor lidmaatschap ‘Student’. De korting wordt dan direct verrekend.

Ik heb een U-pas kan ik korting krijgen?

Bij inzending van een kopie van een geldige U-pas kan je in aanmerking komen voor korting. Het kortingsbedrag is afhankelijk van de regeling van de gemeente en het nog beschikbare persoonlijke budget.

Upload een kopie bij het invullen van het inschrijfformulier.

Eventuele korting wordt op een later tijdstip verrekend. Kies bij betaling in de webshop voor lidmaatschap ‘U-Pas’.

Ik wil me opgeven voor competitie bij bc iduna

Dat kan. Competitie spelen en trainen is één van de mogelijkheden bij onze club. Afhankelijk van je speelsterkte en teamindeling train je bij Bart-Jan of Gerard. Bij inschrijving geef je je op voor komend badmintonseizoen. Stuur de technische commissie een mail om aan te geven dat je interesse hebt of eventuele andere vragen rondom competitie.

De kosten voor trainen en competitie komen bovenop de basiscontributie. De mogelijkheden kun je bekijken op onze lid worden pagina in de vorm van pakketten (competitie I,II en III).

Ik wil trainen bij iduna

Als lid zijn er verschillende mogelijkheden om te trainen. Ben je competitiespeler dan train je automatisch op de woensdag. Daarnaast wordt het hele seizoen een optionele training aangeboden. Deze komen vanzelf beschikbaar in de webshop en worden van te voren aangekondigd.

Ook als recreant kun je trainen. We bieden een beginnersgroep en een gevorderde groep aan. Alle mogelijkheden en kosten daarvan vind je op onze lid worden pagina

Ik wil mijn gegevens wijzigen

Ben je verhuisd? Ander telefoonnummer of e-mailadres? Geef je wijzigingen direct door aan onze ledenadministratie ( leden@bciduna.nl).

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

Als lid blijf je aan BC Iduna verbonden tot schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie (leden@bciduna.nl) en de penningmeester (penningmeester@bciduna.nl).

Opzegging dient te geschieden vóór 15 augustus van het nieuwe seizoen. Bij opzegging na 15 augustus blijven je financiële verplichtingen ten opzichte van de vereniging tot het einde van het seizoen, waarin je jouw lidmaatschap opzegt, bestaan.