Skip to main content
ActiviteitenAlgemeenToernooien

Inschrijving Clubkampioenschappen 2020 geopend!

De clubkampioenschappen komen er weer aan. Hoogste tijd om je te meten met de rest van de club.

De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op zaterdag 7 maart. Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de onderdelen enkelspel, dubbelspel en mix. Het toernooi wordt als vanouds gecombineerd met een geweldig diner en feest achteraf in de Heksenketel.

Inschrijven
Er zijn vier niveaus om je in te schrijven, waarbij je eventueel per onderdeel kan wisselen (dus je kan voor de mix een ander niveau kiezen dan voor de single).

  1. = Competitie veer 1 (Eredivisie t/m 4e divisie spelers)
  2. = Competitie veer 2 (5e en 6e divisie spelers)
  3. = Competitie plastic (7e en 8e divisiespelers; gevorderde recreanten)
  4. = Recreanten

We hopen uiteraard dat ook recreanten zich dit jaar volop zullen inschrijven!
Mocht het zo zijn dat er toch sprake zou moeten zijn van samenvoegen van spelonderdelen van de recreanten met een hogere categorie als gevolg van te weinig inschrijvingen, weet dan dat dit enkel samenvoeging met spelers die zich hebben opgegeven voor de 8e divisie zou zijn, niet met spelers uit de 7e divisie. Dit in tegenstelling tot vorige jaren. Reden hiervoor is voorkomen van een te groot niveauverschil tussen spelers die worden samengevoegd. Het gaat uiteraard boven alles om plezier in het spel (“meedoen is belangrijker dan winnen” – uitspraak toegeschreven aan Pierre de Coubertin, één van de grondleggers van de moderne Olympische Spelen). Dus laat dit geen belemmering vormen om je in te schrijven!

Inschrijven voor deelname aan de Clubkampioenschappen 2020 is mogelijk via
https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=B0210FBE-043F-4BB7-901B-18CCAD30A1FD

De inschrijving sluit op 24 februari.

Kosten
Deelname aan de clubkampioenschappen is dit jaar wederom gratis, dus geen belemmering om je op te geven.

Diner en feest na afloop
De kosten voor het diner na afloop van het CK 2020 bedragen € 16,- p.p.. De aanmelding en betaling voor het diner verloopt dit jaar in tegenstelling tot voorgaande jaren niet samen met de inschrijving voor de clubkampioenschappen via toernooi.nl maar gaat via de webshop van Iduna: https://www.bciduna.nl/product/ck-diner/.
Het feest is gratis. Hiervoor is aanmelding niet nodig, kom vooral binnen lopen.
Vragen over het diner of het feest? Neem dan contact op met de feestcommissie.

Meer informatie
Op de website van de clubkampioenschappen staat het reglement.

Hulp
Hulp van vrijwilligers voor het opzetten van netten, werkzaamheden achter de tafel etc aan het begin van dan wel tijdens de toernooi-dag is altijd welkom. Zou je iets bij willen dragen? Wij horen het graag!

Heb je je al opgegeven maar zit je nog met een prangende vraag? Wil je je inschrijven, maar lukt er iets niet? Neem dan contact op met de toernooicommissie.

Hopelijk tot ziens op 7 maart!

Laurens, Marten, Paul en Suzanne
Iduna Clubkampioenschappen Commissie 2020