Skip to main content
Uncategorized

Inschrijving clubkampioen-schappen 2022 geopend!

Na 2 jaar is het weer tijd voor de clubkampioenschappen. Dit is jouw kans om je (weer) te meten met je medespelers van jouw niveau! Schrijf je dus snel in!

De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op zaterdag 14 mei. Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de onderdelen enkelspel, dubbelspel en mix. Het toernooi wordt als vanouds gecombineerd met een geweldig diner en feest achteraf.

Inschrijven
Er zijn vier niveaus om je in te schrijven, waarbij je eventueel per onderdeel kan wisselen (dus je kan voor de mix een ander niveau kiezen dan voor de single).
1. = Competitie veer 1 (Eredivisie t/m 4e divisie spelers)
2. = Competitie veer 2 (5e en 6e divisie spelers)
3. = Competitie plastic (7e en 8e divisie spelers; gevorderde recreanten)
4. = Recreanten

Inschrijven is mogelijk via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=4E191D92-4AEF-46B0-84D2-CFB6687FC038.
De inschrijving sluit op 30 april.

Kosten
Deelname aan de clubkampioenschappen is dit jaar wederom gratis, dus geen belemmering om je op te geven. De kosten voor het diner bedragen € 28,50. Het feest is gratis.
LET OP: voor deelname aan het diner geldt dat je je moet aanmelden via de webshop van bciduna.nl (https://www.bciduna.nl/nl_nl/product/ck-diner/).

Meer informatie
Hier vind je het reglement van de clubkampioenschappen: https://www.toernooi.nl/sport/regulations.aspx?id=4E191D92-4AEF-46B0-84D2-CFB6687FC038.

Hulp
Hulp van vrijwilligers voor het opzetten van netten, werkzaamheden achter de tafel etc aan het begin van dan wel tijdens de toernooi-dag is meer dan welkom. Zou je iets bij willen dragen? Wij horen het graag!

Heb je je al opgegeven maar zit je nog met een prangende vraag? Wil je je inschrijven, maar lukt er iets niet? Neem dan contact op met de toernooicommissie.

Hopelijk tot ziens op 14 mei!

Floor, Laurens, Marten, Paul en Suzanne
Iduna Clubkampioenschappen Commissie 2022