Skip to main content
Algemeen

Inschrijving CK 2023 geopend!

Het is weer tijd voor de clubkampioenschappen. Dit is jouw kans om je te meten met medespelers van jouw niveau! Schrijf je dus snel in!

De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op zaterdag 4 maart. Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de onderdelen enkelspel, dubbelspel en mix. Het toernooi wordt als vanouds gecombineerd met een geweldig diner en feest achteraf.

Inschrijven
Er zijn vier niveaus om je in te schrijven, waarbij je eventueel per onderdeel kan wisselen (dus je kan voor de mix een ander niveau kiezen dan voor de single).
1. = Competitie veer 1 (Eredivisie t/m 4e divisie spelers)
2. = Competitie veer 2 (5e en 6e divisie spelers)
3. = Competitie plastic (7e en 8e divisie spelers; gevorderde recreanten)
4. = Recreanten

Inschrijven is mogelijk via https://www.toernooi.nl/tournament/26548A3E-E211-4F98-A923-74CA67E1F0EF.

De inschrijving sluit op 17 februari 2023.

Kosten
Deelname aan de clubkampioenschappen is dit jaar niet gratis. Door alle gestegen financiële lasten van onze club, zijn we dit jaar genoodzaakt een bedrag voor deelname te vragen. Meedoen met 1 onderdeel kost € 7,50. Geef je je op voor 2 onderdelen betaal je € 12,50. En ga je voor alles, 3 onderdelen, reken je € 15,00 totaal af.

De kosten voor deelname aan de clubkampioenschappen worden verrekend middels automatische incasso. Leden die bij de betaling van hun contributie gebruik maken van een kortingsregeling, kunnen daar ook bij de clubkampioenschappen gebruik van maken..

Over het diner en het feest na afloop van de clubkampioenschappen krijgen jullie nog nader bericht van de feestcommissie. Aanmelding hiervoor zal via de Iduna-webshop verlopen.

Meer informatie
Het reglement van de clubkampioenschappen vind je op de inschrijfpagina van de Iduna Clubkampioenschappen 2023 op toernooi.nl onder het tabblad Overzicht, kopje Algemene informatie.

Hulp
Gedurende de toernooidag kan het zijn dat er hulp nodig is achter de wedstrijdtafel. Houd er rekening mee dat je daar ter plekke voor gevraagd kan worden.

Heb je je al opgegeven maar zit je nog met een prangende vraag? Wil je je inschrijven, maar lukt er iets niet? Neem dan contact op met de toernooicommissie.

Hopelijk tot ziens op 4 maart!

Laurens, Marten, Miko en Suzanne
Iduna Clubkampioenschappen Commissie 2023