Skip to main content

Inschrijving clubkampioenschappen 2024 geopend!

Inschrijving clubkampioenschappen 2024 geopend!

Het is weer tijd voor de clubkampioenschappen. Dit is jouw kans om je te meten met medespelers van jouw niveau! Schrijf je dus snel in!

De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op zaterdag 24 februari. Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de onderdelen enkelspel, dubbelspel en mix. Het toernooi wordt als vanouds gecombineerd met een geweldig diner en feest achteraf.

Inschrijven
Er zijn vier niveaus om je in te schrijven, waarbij je eventueel per onderdeel kan wisselen (dus je kan voor de mix een ander niveau kiezen dan voor de single).
1. = Competitie veer 1 (Eredivisie t/m 4e divisie spelers)
2. = Competitie veer 2 (5e en 6e divisie spelers)
3. = Competitie plastic (7e en 8e divisie spelers; gevorderde recreanten)
4. = Recreanten

Inschrijven is mogelijk via Iduna clubkampioenschappen 2024 | Toernooi.nl

De inschrijving sluit op 9 februari 2024.

Kosten
Deelname aan de clubkampioenschappen is dit jaar wederom niet gratis. Door alle gestegen financiële lasten van onze club, zijn we genoodzaakt een bedrag voor deelname te vragen van € 15,00 ongeacht of je aan 1 onderdeel of aan 3 onderdelen mee wil doen.

Over het diner en het feest na afloop van de clubkampioenschappen krijgen jullie nog nader bericht van de feestcommissie. Aanmelding hiervoor zal via de Iduna-webshop verlopen.

Meer informatie
Het reglement van de clubkampioenschappen vind je op de inschrijfpagina van de Iduna Clubkampioenschappen 2024 op toernooi.nl onder het tabblad Overzicht, kopje Algemene informatie.

Hulp
Gedurende de toernooidag kan het zijn dat er hulp nodig is achter de wedstrijdtafel. Houd er rekening mee dat je daar ter plekke voor gevraagd kan worden.

Heb je je al opgegeven maar zit je nog met een prangende vraag? Wil je je inschrijven, maar lukt er iets niet? Neem dan contact op met de toernooicommissie.

Hopelijk tot ziens op 24 februari!

Laurens, Marten, Miko en Suzanne
Iduna Clubkampioenschappen Commissie 2024