Skip to main content
AlgemeenBestuur

Irma Bakhuisen benoemd tot erelid van BC Iduna

Een Iduna zonder Irma is bijna niet voor te stellen. We gaan haar ontzettend missen.

Simon KnopperVoorzitter BC Iduna
Namens het voltallige bestuur is Irma Bakhuisen op zondag 28 januari 2018, tijdens het afsluitende competitiediner, benoemd tot erelid van BC Iduna. Irma speelde die dag haar allerlaatste competitiewedstrijd voor onze club, en heeft daarbij tevens aangekondigd Iduna te gaan verlaten. Na een lidmaatschap van bijna 28 jaar, waarin ze heel veel voor de club heeft betekent, was het bestuur unaniem in de beslissing haar erelid en daarmee Idunees voor het leven te maken.
Irma werd lid op 1 maart 1990. Ze komt uit de laatste lichting jeugd, toen Iduna nog een jeugdafdeling had. In het begin van haar lidmaatschap speelde ze heel lang in de 4e divisie bond. Ongeveer 10 jaar geleden is ze gepromoveerd naar de 3e divisie, waarna twee jaar geleden zelfs de 2e divisie werd bereikt.
Irma heeft verschillende functies gehad bij Iduna. Ze heeft onder meer enkele jaren het penningmeesterschap binnen onze club vervuld. Ook heeft ze het trainingsweekend georganiseerd en was ze met haar bedrijf Enigma een tijd lang een van onze sponsoren.
Ondanks drukte op haar werk was Irma toch bijna altijd op de training aanwezig. In haar laatste seizoen speelde ze bovendien de meeste competitiewedstrijden van alle spelers van team 2 (38 wedstrijden van de max 42 liefst). Ze was volgens haar teamgenoten altijd heel betrokken bij het team, ook als ze zelf geblesseerd was.
Onze dank voor alles wat Irma voor Iduna heeft betekent is buitengewoon groot. Een Iduna zonder Irma is bijna niet voor te stellen. We gaan haar ontzettend missen, maar we hopen haar als erelid tóch een beetje voor de club te behouden.

Erelid

Irma Bakhuisen