Skip to main content
ActiviteitenFeestcommissie

Kom naar de Iduna BBQ op 3 oktober

Na een zomer extra te hebben kunnen badmintonnen is het nieuwe (competitie) seizoen dan eindelijk ook echt begonnen. De feestcommissie is ook weer present en ziet met de naderende versoepelingen weer volop mogelijkheden om leuke activiteiten te gaan organiseren gedurende het seizoen. We trappen dit graag weer af met de Grote Iduna BBQ en wel op zondag 3 oktober.

Alle Idunezen zijn uiteraard van harte welkom om het nieuwe seizoen met elkaar in te luiden! Ideale kans voor nieuwe leden om je clubgenoten beter te leren kennen.

Kosten voor dit festijn bedragen 16,50 euro. Daarvoor word je rijkelijk voorzien van allerhande lekkere hapjes van de BBQ. Ook voor de vegetariërs onder ons wordt uiteraard gezorgd, geef in je aanmelding dan even aan dat je vegetariër bent.

Schrijf je zo snel mogelijk in, liefst even voor 28 september!! Dus kopieer en plak de link in je team app en zorg dat je badmintonmaatjes zich ook nog even snel inschrijven.

Wil je een plekje reserveren voor de grote Iduna BBQ dan ga je naar https://www.bciduna.nl/shop en selecteer de BBQ. Je vult de juiste gegevens in en betaald direct met iDEAL.

Wat:            De Grote Iduna-BBQ
Waar:          Heksenketel (in de Galgenwaard)
Wanneer:    zondag 3 oktober a.s. vanaf 17.00 aanmelden (tussen 17.30/18:00 aanvallen!)
Kosten:        € 16,50

Aanmelden

Moet ik nog iets weten betreffende Corona?

Allereerst dat het een prima biertje is bij een barbecue. Maar aangezien de heksenketel wordt gekenmerkt als horeca kunnen ze gaan controleren op de corona pas. Dus zorg dat je een geldige QR code kan tonen bij binnenkomst.

Hopelijk tot ziens op de Grote Iduna BBQ!