Skip to main content

Eindecompetitiediner – Het was zondag 9 februari niet Ciara, maar speaker of the house Jeroen die het liet stormen bij de uitreiking van de Iduna Awards tijdens het einde competitiediner. Een vaste traditie om met elkaar het seizoen eens door te nemen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Na een succesvolle editie in 2019 (met iets teveel Nachos) waaide we onszelf maar weer richting de Lebowski. Wegens het NK legpuzzelen werd het diner gepland na de laatste competitiewedstrijden op 9 februari met een mooie opkomst, althans gezien door de Spybril. De comeback was er niet alleen voor de Nachos, maar ook voor de zus van (ingediend door meerdere).

Midden tijdens het diner werden de fameuze Iduna Awards uitgereikt, met een thema waar de kijkwijzer goed van pas zou komen. Trio’s, streakers, mannenhosselaar en de gevolgen van seks kwamen in wervelwind voorbij. Voor de jonge 100% singles deed dit soms even de oren klapperen.
Het opzetten van een succesvolle crowdfunding ten behoeve van een goed doel was uiteraard een ovatie en eervolle vermelding waard. Een dappere poging met klein spaarpotje kon de groep ook wel waarderen. Ook aan de actieve leden met blessure werd gedacht.

Bovenstaand in vogelvlucht een indicatie van de Awards die zijn uitgereikt. Om de privacy van de winnaars te waarborgen zijn de namen weg gelaten. Vrijuit roddelen om wie het zou gaan is uiteraard toegestaan. Ciara deed buiten flink van zich horen, maar de aanwezige leden vermaakten zich prima. Voor seizoen 2020/2021 organiseren we wederom een einde competitiediner (datum is in principe na de laatste ronde competitiewedstrijden). Dus hou die vast vrij in je agenda en vier samen met de feestcommissie de periode van veel vrije zondagen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]