Skip to main content
Ben jij op zoek naar een nieuwe sport en ben je benieuwd of badminton iets voor jou is? Of weet je al zeker dat je wilt gaan badmintonnen, maar twijfel je nog welke club het beste bij je past? Meld je dan aan voor onze Open Avond op maandag 19 september en leer onze club kennen!
Bij Iduna zijn we op zoek naar nieuwe leden. Het maakt niet uit of je net begint, al ervaring hebt of competitie wilt spelen, bij ons ben je aan het juiste adres. Iedere maandag- en woensdagavond zijn we te vinden in de zaal en met een goede balans tussen recreanten en competitiespelers zijn leuke potjes gegarandeerd!
Om jou kennis te laten maken met badminton en met Iduna organiseren we op maandag 19 september een Open Avond*. De avond start om 19:45u en begint met een korte introductietraining. Daarna brengen we onze skills meteen in de praktijk en spelen we een klein toernooitje. We sluiten de avond af met ruimte voor vragen en – zoals het er nu uit ziet uiteraard met een borrel in onze fantastische sportkantine. Wil je je aanmelden of meer informatie, bekijk onze Open Avond pagina.

 

*Er wordt rekening gehouden met geldende en mogelijk wijzigende maatregelen.