Skip to main content
Na maanden wachten kunnen de leden van onze mooie vereniging eind augustus weer beginnen met het op niveau brengen van hun badmintonkwaliteiten. Maar uiteraard zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe leden die graag een shuttle komen slaan op de maandag- of woensdagavond. Bij Iduna kun je op bijna elk niveau spelen, van beginnend recreant tot eerste divisie.
Iduna opent daarom haar deuren weer voor een spetterende speeddate op maandag 7 september! De kans voor iedereen die kennis wil maken met de razendsnelle sport. Of je nu groen als gras die blinddate met ons wil aangaan of na jaren competitie op zoek bent naar een nieuwe club. Bij ons is iedereen welkom! Misschien vind je bij ons die verloren jeugdliefde. Uiteraard worden op deze avond de corona-protocollen in acht genomen.
De avond start om 19:45. Er zal dan een korte introductietraining gegeven worden en daarna wordt er een klein toernooitje gespeeld. We sluiten de avond af met ruimte voor vragen en, als de kantine het toelaat in deze tijd, uiteraard een borrel. Wil je je aanmelden of meer informatie, bekijk dan onze Open Avond pagina.