Skip to main content

Iduna heeft vanaf seizoen 2015-2016 weer meerdere sponsoren. Wie dat zijn is terug te vinden op deze pagina. Elke sponsor krijgt de ruimte voor zijn verhaal. We verwelkomen hoofdsponsor o.a.architectuur als eerste.

o.aa | o.a.architectuur

In mei 2008 is o.aa | o.a. architectuur opgericht en heeft sindsdien een portfolio opgebouwd voor zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een architect, bouwkundige, constructeur of adviseur? Neem dan gerust contact op met  o.aa | o.a. architectuur . Samen met u maken wij het perfecte plan, gericht op uw wensen. Van nieuwbouw tot verbouw, overal zien wij interessante uitdagingen in. In samenwerking met diverse deskundigen kunnen wij een totaalpakket voor u regelen met ontwerp, bouwkundige tekeningen, constructieberekeningen en de complete aanvraag bij de gemeente. Hierdoor hoeft u zelf geen actief contact te onderhouden met de diverse instanties en kunt u zich bezig blijven houden met de leukere dingen. Door goede contacten met een aantal zeer vaardige en vakkundige aannemers kunnen wij de kwaliteit waarborgen van onze ontwerpen in uitvoering. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze projecten? Kijk dan op onze website of stuur een e-mail naar info@oaarchitectuur.nl. Wij staan u dan graag te woord.

~Hoofdsponsor BC Iduna

Naar website

BadmintonGear.nl – Dé badmintonwinkel van Nederland!

Voor badminton artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een goede service en een breed assortiment kunnen wij u vrijwel alles aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Neem gerust een kijkje in de webshop.

~Materiaalsponsor BC Iduna

Naar website

Welkom in De Wereld van Oskam

Oskam is een veelzijdig bedrijf dat al vijftig jaar klanten in Nederland en Europa ontzorgt en ondersteunt, met een team van ervaren medewerkers en specialisten.

Met een breed pakket aan diensten en specialisaties is De Oskam Groep een full service dienstverlener op het gebied van demontage- en ontmanteling, industriesloop, renovatie- en totaalsloop, infrastructurele werkzaamheden, asbestverwijdering, bodemsanering, groenvoorziening, recycling, weg & watertransport en opsporen van conventionele explosieven en speciale projecten.

Het hoofdkantoor van De Oskam Groep is centraal in Nederland gelegen, op Industrieterrein Lage Weide aan de Uraniumweg 27 te Utrecht.

~Sponsor Team 1 BC Iduna

Naar website

Innovative leader in Egg Powders and Egg based Food solutions

SKM Europe BV is de Europese distributeur binnen het wereldwijde SKM netwerk met klanten door heel Europa. Wij leveren alle soorten eipoeders (heelei, eigeel en eiwit) aan grote industriële voedselfabrikanten (business to business). Onze producten worden toegepast als ingrediënt in o.a. mayonnaise, cake, meringue, sportvoeding, surimi en vleesvervangers.

~Sponsor Team 1 BC Iduna

Naar website

Welkom in Café Lijn 4

Café Lijn 4 is een speciaalbier café waar je uit een uitgebreid assortiment bieren kunt kiezen, een hapje kunt eten of gewoon gezellig een spelletje kan spelen.

Naast ruim 40 bieren van fles hebben wij ook lekkere wijnen, van Mission, Urmeneta en La Tulipe. Deze wijnen behoren tot de wijntop die betaalbaar per glas geschonken worden.

Onze menukaart bestaat uit Bourgondische gerechten die voor een groot deel bereid zijn met bier.

~Sponsor Team 1 BC Iduna

Naar website