Skip to main content

Winkelwagen

ActiviteitenAlgemeen

Probeer badminton – 10 lessen voor 25 euro

By 26/09/2021oktober 14th, 2021No Comments
Ben jij benieuwd of badminton iets voor jou is? Of wil je graag op een laagdrempelige manier kijken of onze club bij jou past? Meld je dan aan voor Probeerbadminton.nu en probeer het 10 lessen uit voor maar 25 euro!
Wat moet je weten?
      • De eerste training van Probeerbadminton.nu start op maandag 4 oktober (19.30u-20.30u). De overige trainingen volgen in de maandagen daarop (m.u.v. de herfstvakantie).
      • Nog geen racket? Geen probleem, die kan je bij ons lenen!
      • Aanmelden? Dat kan t/m 1 oktober via de website van Probeerbadminton.nu.
Waarom Iduna?
Bij Iduna zijn we op zoek naar nieuwe leden. Het maakt niet uit of je net begint, al een beetje ervaring hebt of competitie wilt spelen, bij ons ben je aan het juiste adres. Iedere maandag- en woensdagavond zijn we te vinden in de zaal en met een goede balans tussen recreanten en competitiespelers zijn leuke potjes gegarandeerd! Daarnaast houden we bij Iduna ook enorm van gezelligheid: zo wordt er na het spelen vaak nog geborreld in de kantine, organiseren we ieder jaar een bbq, een pubquiz en sluiten we de clubkampioenschappen af met het beste feestje van het jaar.
Let op: de trainingstijden waren voorheen van 20.00u tot 21.00u. I.v.m. met de grote hoeveelheid aanmeldingen is de training verplaatst naar 19.30u.
X