Skip to main content

Voorjaarscompetitie (VJC)

De Voorjaarscompetitie is voor recreanten. Met je team, van meestal zes spelers, speel je van februari tot en met mei acht wedstrijden tegen teams uit de regio. Vier wedstrijden speel je thuis op woensdagavond en vier wedstrijden uit bij de tegenstander (wisselende dagen, afhankelijk van de dag waarop zij spelen).

Inschrijven voorjaarscompetitie

Van beginner tot 7e divisie

Niveaus

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld op verschillende niveaus, van beginnend recreant tot 6e divisie competitie niveau.

Dit zijn de niveaus waar je je voor kunt opgeven:

  • 7de divisie: hieraan mag iedereen deelnemen die niet hoger dan 7e divisie regio competitie senioren heeft gespeeld.
  • 8e divisie: hieraan mag iedereen deelnemen die niet hoger dan 8e divisie regio competitie senioren heeft gespeeld. Ook de sterkere /gevorderde recreanten die dit najaar geen reguliere regio competitie senioren hebben gespeeld.
  • Y klasse: Gemiddelde recreanten
  • Z klasse: Beginnende recreanten (tot ongeveer twee jaar ervaring)

Inschrijven t/m 14 januari via de webshop

Aanmelden

Je geeft je individueel op en niet als team. Op het formulier kun je wel aangeven met wie je graag in een team zou willen spelen. Ook als je alleen af en toe zou willen invallen, kun je het formulier invullen. De Technische Commissie maakt de uiteindelijke indeling.

Recreantenspelers (die geen regio najaarscompetitie spelen) krijgen voorrang op competitiespelers. De teamindeling zal in januari bekend worden gemaakt en de competitie start begin februari.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar de TC of spreek één van de TC-leden aan. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Stel je vraag

Teams

Team 1

7e Divisie – Heren

Arno

Tim

Frits

Miko

Team 2

8e Divisie – Gemengd

Esther

Noah

Karlijn

Stefan

Michiel

 

Team 3

8e Divisie – Gemengd

Paulien

Vera

Gertjan

Dennis

Peter

 

Team 4

Recreanten Y – Gemengd

Marije

Suzanne

Ilana

David

Floor

Maarten