Skip to main content

Najaarscompetitie
Inmiddels is speelronde 8 voorbij in de najaarscompetitie. We zijn over de helft en daarom is dit een mooi moment om de balans op te maken!

Om direct to the point te komen, het gaat goed met alle teams! We vertoeven stabiel in de middenmoot op plek 4 à 5. Uitschieter aan de bovenkant is één promotiekandidaat welke 4 punten los is (team 4). Degradatiekandidaten dreigen we dit seizoen niet te hebben. Meerdere teams staan op een 6de of 7de positie, maar lopen nog een wedstrijd achter op concurrenten.

Tot slot enkele leuke feitjes! Wist je dat…

1. Er in speelronde 8 in totaal 5 van de 13 teams een gelijkspel hebben gespeeld?
2. Er bij de poule van team 5 slechts 12 punten zitten tussen de nummer 2 en 8?
3. Team 4 de lijst aanvoert met het hoogste aantal actieve spelers (11 Idunezen!)?
4. Team 6 het meeste aantal gehaalde punten heeft na 8 wedstrijden (47 punten)?

In verband met een krapte aan dames willen we graag iedereen oproepen leuke en goede (vrouwelijke) tegenstanders te enthousiasmeren voor BC Iduna. Dit zal de teamindeling voor komend seizoen een stuk makkelijker maken, waardoor er meer (mannelijke) Idunezen tevreden kunnen worden gesteld. Actuele stand via de teampagina op de website.

Recreantencompetitie
Terwijl de teams voor de VJC inmiddels gevormd zijn, gaat de najaarscompetitie van de recreanten vrolijk door. Met nog ongeveer de helft van de wedstrijden in het verschiet gaat team blauw aan kop met twee gewonnen wedstrijden en een gelijkspel. Alle andere teams hebben echter ook al genoeg sets gewonnen om het een spannende competitie te laten zijn.

Op dit moment van schrijven telt team rood de uren af naar hun kans om van oranje te winnen en zo naar boven te stoten in het klassement. Minstens zo fijn en belangrijk zijn echter de onderlinge gezelligheid, sportiviteit, saamhorigheid (mede door het vele invallen bij elkaar), drankjes en dozen autodrop die er ‘s avonds doorheen gaan. We kijken alvast uit naar de finaleavond op 27 januari! Iedereen is uiteraard welkom om te komen kijken! Actuele stand op de website.

De TC