Skip to main content
Algemeen

Start seizoen 2018-2019

Jeej, we mogen weer de baan op! Hieronder nogmaals een kort overzichtje van belangrijke data:

Eerste speelavond +Starttoernooi (maandag 27 augustus)
Op maandagavond 27 augustus om 19.30 start het nieuwe seizoen en zijn de reguliere speelavonden op maandag- en woensdagavond weer beschikbaar. We spelen dit seizoen in het achterste deel van de zaal vanaf 19:30 en het voorste deel is vanaf 20:00 open. De Galgenwaard krijgt een nieuwe vloer en daarmee hebben we twee extra banen tot onze beschikking.

Op deze eerste speelavond vindt het traditionele en gezellige starttoernooi plaats waarna alle vakantieverhalen gedeeld kunnen worden in de Heksenketel!

Inschrijven kan op de avond zelf tussen 19.30 – 20.00 uur. Het toernooi start om 20.00 uur en is zowel voor recreanten als competitiespelers; je niveau doet er niet toe. Om 22.00 uur ronden we het toernooi af, voor die tijd is het NIET mogelijk om vrij te spelen.

Eerste vrijdagavond in Sporthal de Dreef (7 september)
Zet het alvast in je agenda want vanaf vrijdag 7 september betreden wij voor het eerst Sporthal de Dreef! Dit kan en wil je natuurlijk niet missen! Spelen kan op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Let op! Dit is een andere locatie dan afgelopen jaar.

Start competitie (15-16 september)
Het eerste reguliere competitieweekend is 15-16 september. Vanaf dit weekend wordt er weer gestreden voor de punten en het kampioenschap. De poule-indeling is gemaakt en de schema’s zijn op toernooi.nl te vinden.