Skip to main content
Algemeen

Start seizoen 2022-2023

Vakantie vibes – Welkom terug – Nieuwe leden

Hopelijk is iedereen de wachtrij bij de luchthaven goed doorgekomen of heeft de campervan een lange tocht het ditmaal wel overleefd. We gaan vast vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Op maandag 22 augustus zijn alle leden weer welkom om zich naar de Galgenwaard te begeven om de vakantie kilo’s eraf te slaan. Vanaf dan kunnen we elke maandag en woensdag beginnen vanaf 19:30 in de halve zaal en vanaf 20:00 hebben we alle 16 banen tot onze beschikking. Tevens staan er al wat leuke activiteiten op de planning, hierover binnenkort meer.

Nog geen lid?

Op dit moment hebben we geen wachtlijst en kan je nog  lid worden van de grootste en leukste badmintonclub uit de regio. Je mag 3 keer vrijblijvend een avondje komen meespelen, kom op een speelavond langs in de Galgenwaard (of meld je komst even vooraf). De leden van het welkomstteam staan klaar om je wegwijs te maken binnen onze club. Eventueel hebben we een racket voor je te leen.

Tevens organiseren we op maandag 19 september een open avond, maar kun je niet zolang wachten dan ben daarvoor ook al van harte welkom.

Op naar een nieuw sportief badminton seizoen!