Skip to main content
AlgemeenUncategorized

Watskeburt? Trainingsdag, Starttoernooi en zomer BBQ!

Trainingsdag

De trainingsdag (31 augustus) was ook dit jaar een groot succes! De organisatie (Isabel, Jasper A. en Laurens) had een mooi programma in elkaar geknutseld. ‘s Ochtends werd de fanatieke groep Idunezen klaargestoomd voor het nieuwe seizoen door een lange training van Bart-Jan.

Na een heerlijke picknick met prachtig weerkwam de groep tot rust tijdens een actieve yogales. Eind van de middag werd genoten van de nazomer op een dakterras met hapjes, drankjes en pizza’s. De dag werd afgesloten met een leuke pubquiz.

Caribisch starttoernooi

Het begin van het seizoen werd zoals vanouds ingeluid met het starttoernooi (2 september), georganiseerd door de Leuke Toernooien Commissie. Om nog even in zomerse sferen te blijven was er gekozen voor het thema ‘Caribisch feestje’. En een feest was het, met zo’n grote opkomst! We hopen op een net zo goede opkomst bij het Klaas Toss Toernooi in december!

Zomer BBQ

Dankzij een mooie nazomerse dag, was op 22 september de glansrijke en zonnige Iduna BBQ activiteit. Tientallen Idunezen wisten het balkon van De Heksenketel en daarmee de zon en BBQOW te vinden. IJstheetjes, radlers en biertjes gaven verkoeling en het was genieten geblazen.

Sander bedankt voor je tomeloze inzet en grandioze BBQ-skills. Mede dankzij jou heeft wederom iedereen genoten van lekkere vleesjes en vegetarische versnaperingen.