Skip to main content
Competitie

Zal Iduna haar plek in de 1e divisie toch nog behouden?

Iduna 1 had zich er al bijna bij neergelegd naar de 2e divisie te gaan degraderen. Al sinds lange tijd staan we op de 9e plek in de poule van 10. De twee teams die aan het einde van het seizoen het laagst in de poule eindigen zullen degraderen. De laatste wedstrijden lijkt Iduna 1 eindelijk weer de spirit te hebben. Er werd zeer onverwachts met 6-2 gewonnen van Almere, die nummer 2 in de poule staat. En de directe concurrent Barendrecht werd afgelopen weekend met 7-1 verslagen. Dit biedt enige hoop om toch onze positie in de 1e divisie te behouden. Nog twee wedstrijden te gaan, spannend!!

Wedstrijden:
Zondag 11 februari 14:00 – Smashing (uit)
Zondag 18 februari 12:00 – Velo (thuis)

Kom dus vooral bij de laatste wedstrijd op 18 februari team 1 aanmoedigen, ze kunnen het hard gebruiken! Tevens kan er ook worden vrijgespeeld op deze dag, dus het aanmoedigen kan goed gecombineerd worden met zelf ook een shuttletje slaan.

Verder wil team 1 graag iedereen bedanken: onze trainer Bart-Jan, onze teamsponsoren Oskam Groep en Lijn 4, de clubsponsoren AllRackets.com en O.A. architectuur BNA, de lijners, supporters en actieve leden die alle wedstrijden mogelijk maken.