Skip to main content
Uncategorized

Iduna Pubquiz uitgesteld

Wegens de nieuwe afgekondigde maatregelen hebben we helaas moeten besluiten om de Iduna pubquiz van zondag 14 november te verzetten naar een datum nog nader te bepalen.

Volg jij dagelijks alle nieuwsberichten? Heb je een IQ van ergens tussen de 70-150+? Weet je alles van films en/ of muziek? Is Russische geschiedenis meer je ding? Of heb je gewoon zin in een gezellig samenzijn met je clubgenoten?

Kom dan naar onze gezellige Pubquiz op zondag 14 november. Iduna toppers Willem en Nisa zullen alle aanwezigen het vuur aan de schenen leggen met hun eerste optreden als Iduna quizmasters.

Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig. De quiz zal tussen 17:30-18:00 aanvangen in de Heksenketel (bovenin de Galgenwaard).

Omdat geniale ingevingen niet op een lege maag tevoorschijn komen, kan de Heksenketel een fantastische maaltijd voor jullie bereiden. Hun menukaart bestaat naast de bekende snacks ook uit: Wienerschnitzels, Fish and chips, Griekse Salade en Huisgemaakte Kipsaté*.

Voor dit laatste item willen ze graag van te voren een aantal weten. Mocht je van te voren wat willen eten is dit zeker mogelijk, ga je voor de saté stuur even een mailtje naar ons.

Dit is nog mogelijk tot en met woensdag 10 november. Betalen mag je doen in de Heksenketel zelf.

Graag zien we zoveel mogelijk Iduna leden deelnemen want uiteraard krijgt het winnende team een smakelijke verrassing.