Team 1 – 3e Klasse

Pauline
Sita
Karin/Heddeke
Han
Omar
Miko

poule

Team 2 – 3e Klasse

Esmé
Sharmaine
Jaap
Gertjan
Wessel

poule

Team 3 – 4e Klasse

Karlijn
Birgit
Esther Baak
Mark J.
Ties-Jan
Paul

poule

Team 4 – 4e Klasse

Justyna
Sofia
Fahim
Jochem
Diederik
Stefan

poule

Team 5 – 4e Klasse

Anouk
Ester
Anne
Luc
Marko
Edwin

poule

Team 6 – Y klasse

Marije
Suzanne
Ilana
Floor
Maarten
Michel

poule

Team 7 – Y klasse

Nelleke
Wen
Berto
Cas

poule

Wat is het?

De Voorjaarscompetitie is een competitie voor recreanten. Met je team (meestal zes spelers) speel je in de periode van februari tot en met mei acht wedstrijden tegen teams uit de regio. Vier wedstrijden speel je thuis op woensdagavond en vier wedstrijden uit bij de tegenstander (wisselende dagen, afhankelijk van de dag waarop zij spelen).

Niveaus

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld op verschillende niveaus, van beginnend recreant tot 3e klasse competitie niveau.

Dit zijn de niveaus waar je je voor kunt opgeven:

  • 3e klasse (7de divisie): hieraan mag iedereen deelnemen die niet hoger dan 3e klasse regio competitie senioren heeft gespeeld.
  • 4e klasse (8ste divisie): hieraan mag iedereen deelnemen die niet hoger dan 4e klasse regio competitie senioren heeft gespeeld. Ook de sterkere /gevorderde recreanten die dit najaar geen reguliere regio competitie senioren hebben gespeeld.
  • Y klasse: Gemiddelde recreanten
  • Z klasse: Beginnende recreanten (tot ongeveer twee jaar ervaring)

Aanmelden voor de voorjaarscompetitie

Je geeft je individueel op en niet als team. Op het formulier kun je wel aangeven met wie je graag in een team zou willen spelen. Ook als je alleen af en toe zou willen invallen, kun je het formulier invullen. De Technische Commissie maakt de uiteindelijke indeling.

Inschrijving is gesloten

Recreantenspelers (die geen regio najaarscompetitie spelen) krijgen voorrang op competitiespelers. De teamindeling zal in december bekend worden gemaakt en de competitie start begin februari.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar de TC of spreek één van de TC-leden aan! We zien je aanmelding graag tegemoet!