Sportieve start Nationale Sportweek 2016 met Openingsrun

Op zaterdag 17 september is de Openingsrun van de Nationale Sportweek. Een feestelijk begin van een week lang sport, sport en sport.

De Openingsrun is geen hardloopwedstrijd, dus je hoeft geen Olympisch atleet te zijn en het gaat er ook niet om wie de snelste is. We lopen één kilometer lang voor de gezelligheid en om samen de sport te vieren. Dit is meteen een mooie manier om Iduna op de kaart te zetten. Dus hoe meer Idunezen er mee lopen, hoe beter.

Sportpromotor Arie Boomsma en wethouder Sport Paulus Jansen geven om 13.00 uur het startschot op het Stadhuisplein, waarna je o.a. loopt over de Vismarkt, onder de Dom door en via de Pieterskerk weer terug naar het Stadhuisplein. Daarna drinken we met zijn alle iets bij Café Lijn 4.

Rond 12.30 uur zijn Maaike, Isabel en Mike van de Commcie aanwezig op het Stadhuisplein om de eerste Idunezen te verwelkomen. Je moet jezelf aanmelden via de website van de organisatie.
Klik hier om dit te regelen. Vergeet je clubshirt niet zodat je herkenbaar bent voor alle toeschouwers!

Nogmaals het is geen hardloopwedstrijd. Je eigen tempo, op je eigen manier, rennend, of lekker relaxt wandelend. Tevens draag jij je steentje bij aan de promotie van onze club.

Wij zien jullie graag op zaterdag 17 september aan de start van de Openingsrun!

X