Winkelmand

Recr Comp Winnaars 2016

Vorige week maandag heeft team Paars op overtuigende wijze de Recreantencup gewonnen.

Team Paars, Professionaliteit Afwezig, Alleen Rammen en Slaan, was in de finale oppermachtig en versloeg de Groenen met maar liefst 14-2.

Evelien, Sanne, Fahim, Jan Sybren, Floris en Michel: gefeliciteerd!

Na afloop werden in de Heksenketel de IdunAwards voor de recreanten uitgereikt. Elk jaar zorgt deze uitreiking in eerste instantie voor geschrokken gezichten wanneer er een naam wordt genoemd. Daarna lijken de winnaars zich bewust te worden dat ze hebben gewonnen en komen lachend hun prijs ophalen. Elk jaar levert dat weer geweldige plaatjes op.

Zoals na elke recreantencompetitie konden wij ook dit jaar weer de beste heer en beste dame benoemen. Jan Sybren Zagema (team paars) wist met een score van 100% de prijs voor beste heer in de wacht te slepen. Nieuwkomer Heddeke Heijnes (team groen) kreeg de prijs voor beste dame vanwege haar badmintonprestaties, maar ook voor haar zeer goede hulp tijdens de vluchtelingenavond van 15 januari.

Maarten Teepen (team geel) werd even extra in het zonnetje gezet vanwege zijn bijdrage aan zowel de recreantentrainingen, zijn zitting in de TC als het mede organiseren van de recreantencompetitie.

Wisten jullie trouwens dat zijn team geel dit jaar goed gesponsord werd? Door het dragen van gele shirtjes van (Hallo) Jumbo uh-een-niet-nader-te-benoemen-supermarkt krijgen zij een award voor de beste sluikreclame. Zij krijgen een prijs in stijl; allemaal gele spullen gekocht bij de BIG five supermarkten in Utrecht. De hele feestcommissie was op pad gestuurd om de geelste spullen voor deze award te bemachtigen (zie foto).

Verder sprongen er dit jaar twee leden uit die veel aanwezig waren. Zo hadden we een agenda gevonden waarin elke maandag, woensdag, en vrijdag badmintontraining stond geschreven. Deze agenda bleek van Fahim Arab (team paars) te zijn. Fahim is zo fanatiek dat zij bijna elke speelavond aanwezig is. Daardoor laat zij een perfecte stijgende lijn zien in haar badmintonspel. Zij kreeg de award voor de fanatiekste speler. Zij moest deze prijs delen met Frank Sloothaak (team rood). Frank is nieuw bij Iduna, maar nu al zeer actief binnen de club. Hij heeft zijn gezicht al op menig badmintonfeestje laten zien en hij is een actief lid in de whatss app groep van de recreanten. Hij is een typisch voorbeeld van een sociale recreant; ‘badminton is leuk, maar de feestjes er omheen zijn nog leuker’!

Een nieuw onderdeel dit jaar was om de spelers zelf een keuze te laten maken voor het sportiefste lid tijdens de competitie. Een nieuwkommer ging er met de prijs vandoor met maar liefst 1/5 van de stemmen. Mignon Joore (team rood) kreeg de stemmen vanwege haar doorzettingsvermogen en haar sportiviteit tijdens en na de wedstrijd. Haar prijs deelde zij meteen met de hele club, dat bevestigde ook meteen waarom zij deze prijs had gewonnen.

Na het uitreiken van de awards bleef het nog lang onrustig in de Heksenketel. We willen iedereen graag bedanken voor de leuke competitie!

X