Vrijwilligers: Hole in one!

 

Na opnieuw een lang badmintonseizoen hard, vrijwillig, werken werd het tijd voor een beloning.

Het was zondagmiddag 11 juni. Iets na 13.00u  nabij de Galgenwaard die dit keer werd gebruikt als verzamelpunt. Inderdaad, de sporthal met dat enorm hoog plafond.  Na flink wat minuten wachten in de zon konden we eindelijk vertrekken. Meteen was de zegetocht van Tom D. in de Giro zichtbaar. Na een paar honderd meter ontstond er al een kopgroep:

De achterliggers hadden geluk dat er voorin iets gaande was.

Hierdoor was aansluiting mogelijk en kon er verder gegild worden in de donkere tunnels van Utrecht. Er werd ook gespeculeerd over de eindbestemming. Gaan we shetlander rijden? Bier of wijn drinken en hopen dat je er iets van proeft? Of toch de Midgetgolf  in Bilthoven?…. Ja, het werd Midgetgolf Bilthoven!

Na een heerlijk drankje en de huldiging van Mike als Idunees van het jaar kon de strijd beginnen! Opmerkelijk waren de verschillende type spelers.

De toeschouwers:

De blazer:

De mannen:

De serieuze:

en de kampioenen:

Dankzij de vrijwilligers van Iduna kan er gebadmintond worden. Zonder heen geen shuttle, hal, competitie, of warme douche. Bedankt voor jullie inzet en voor wie door zal gaan met zijn of haar taken, succes!

Een vrijwilliger Idunees….

X