Zomersporten met iduna

By 24/05/2016 Activiteiten
zomersporten
Omdat er naast badminton nog meer leuke sporten zijn, en omdat je dan fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen, organiseren we ook dit jaar weer het zomersporten in de zomerse maanden. Na de laatste speelavond in de Galgenwaard organiseren we afwisselend avonden om te hardlopen, (race)fietsen of squashen. Het concept is even simpel als vrijblijvend: je kan je aanmelden voor de mailinglijst (hardlopen, wielrennen, squashen of allemaal), en elke keer dat we gaan wordt er naar alle geïnteresseerden een mailtje/appje gestuurd met tijd en locatie. Als je zin hebt ga je mee, en als je geen hebt dan blijf je lekker op de bank hangen (of op het terras). Het hardlopen en wielrennen is gratis, voor het squashen betaal je alleen de kosten van de baan en het drankje na afloop.
Je niveau is voor elke sport onbelangrijk. Enige vereiste om mee te doen is enthousiasme, en voor het fietsen een racefiets. Bij het hardlopen doen we een intervaltraining waarin we rondjes lopen in een stadspark en sluiten we af met wat spieroefeningen. Bij het fietsen is het “samen uit, samen thuis”, met waar mogelijk een tussenstop op een terrasje. Bij het squashen draaien we door zodat je tegen iedereen komt te spelen en zeker met spierpijn naar huis gaat.
Zin om mee te doen aan één van de zomersporten? Meld je dan aan via de website. Aanmelden verplicht je tot niets, maar zorgt er wel voor dat je op de hoogte blijft als we gaan.
X